Din kosmetolog i København K – Face Up Skincare

Søger du efter en professionel kosmetolog i København K? Her på siden kan du få et overblik over, hvem der dagligt giver behandlinger på vores klinik.

Kosmetolog Alina

Uddannet på Cidesco Kosmetolog Skole i København K fra 2006.

Founder og ejer af Face Up Skincare. Uddannet Japansk Lifting Terapeut. pHformula Artologist Master.

“Jeg har altid haft en stor interesse for skønhed og hudpleje og har derfor startede Face Up Skincare i 2007. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at give dig som kunde en god oplevelse, hvor du kan tanke op og tag frikvarter fra hverdages stress og jag. Jeg ønsker at du, som kunde, hos Face Up Skincare mærker ro og nærvær – at der er tid til netop dig”

 


Kosmetolog Maria – på barselsorlov til april 2024.

Maria er uddannet fra Cidesco Kosmetolog Skole i København og har været ansat hos os siden 2017.

Desuden er Maria uddannet Japansk Lifting terapeut. Her er nogle ord fra Maria:

“Jeg har altid haft stor interesse for hudpleje, hvilket også ligger til grund for min anden uddannelse som materialist. Derfor har jeg også et stort kendskab til mange forskellige produktmærker.

Jeg sætter en stor dyd i at kunne mit arbejde, og give den erfaring jeg har videre til klienter, så der kan skabes gode resultater. Jeg har en stor lyst og motivation til at lære nyt og forbedre mine kundskaber, så jeg hele tiden giver den bedste behandling til min klient.”


Kosmetolog Iryna

Uddannet på Nordsjællands Kosmetolog Skole i Hillerød. Uddannet Japansk Lifting og Lifting Gua Sha terapeut.

Iryna har startet i klinikken i 2020. Hun er uddannet på Nordsjællands Kosmetolog Skole i Hillerød, hvor hun har fået masse af erfaring med Dermalogica produkter og behandlinger. Efter endt uddannelsen har Iryna arbejdet på en klinik i Lyngby, hvor hun bl.a. har arbejdet med pHformula, sugaring, voks og lashlift. Vi er glæde at Iryna har valgt at fortsatte sin karriere hos os.

Her er nogle ord fra Iryna:

“Jeg har altid haft interesse for skønhedsbranchen og derfor har jeg valgt at uddanne mig som kosmetolog. Jeg elsker at møde nye menneske og jeg er altid glad og udadvendt.
Jeg kan godt lide at lære nyt og holde mig opdateret inden for de nyeste trends. Som person er jeg meget perfektionistisk, og har øje ned til den mindste detalje. For mig er det at være kosmetolog ikke “bare en interessere” men simpelthen en passion, hvorved jeg hele tiden stræber efter at lære ny viden indenfor dette kæmpe univers. Det er vigtig for mig, at jeg selv og mine kunder kan se en synlig forskel i forhold til det arbejde jeg udfører.

Jeg glæder mig til at møde jer.”


Kosmetolog Sarah

Uddannet på Cidesco Kosmetolog Skole i København K. 

Uddannet Japansk Lifting og Lifting Gua Sha terapeut. pHformula Artologist Master.

Sarah, har været ansat hos os siden 2016, her er nogle ord fra hende:

“Jeg har altid haft en interesse for hudpleje og de resultater som kan opnås gennem korrekt og professionel vejledning og behandling. Jeg har inden for kosmetologiens verden fundet en stor interesse for anatomi, fysiologi og huden. Jeg er især meget fascineret af hudens egenskaber, og hvilket utroligt organ det er.

Jeg prioriterer altid at du, som kunde, og dine eventuelle problemer eller behov er i fokus, og jeg vil yde mit bedste for at hjælpe dig med komme i mål. Om det drejer sig en times velvære, hår som skal fjernes, et hudproblem der skal løses, generel vejledning eller andet. Hos mig er ingen spørgsmål for dumme eller uden betydning, og det er dig som sætter tempoet.

Jeg er som behandler professionel, perfektionistisk, resultatorienteret, grundig, smilende, positiv og altid opsat på, at du skal komme ud med den bedst mulige oplevelse efter en behandling inde hos os i Face Up Skincare.”


Kosmetolog Diana

Diana er uddannet fra CIDESCO Kosmetolog Skole og har været ansat hos os siden 2020.

Her er nogle ord fra Diana:
“Jeg blev kosmetolog, fordi jeg altid har elsket at være kreativ. Jeg har altid været dybt fascineret af menneskekroppen og alle dens hemmeligheder. Huden er jo vores største, og ret kompliceret organ og forsvarsværk.

Jeg synes det er utrolig stimulerende og udviklende, at arbejde med hænderne, være kreativ og skabe nogle gode resultater.
Jeg vil aldrig lave andet, for jeg er dybt forelsket i mit fag, og jeg håber at jeg altid formår at udvide og optimere de eksisterende kompetencer. Jeg vil meget gerne være med til at fremhæve den skønhed der i forvejen er der, og det primære fokus er at få huden til at fungere som den skal.

Det er vigtigt for mig, at du er midtpunktet og at du føler dig tryg og tilpas i mine hænder. Grundlæggende tror jeg på, at vi sammen kan skabe positive, tilfredsstillende, synlige og realistiske resultater gennem et tæt og langvarigt samarbejde.

Jeg glæder mig til at møde dig.”


Kosmetolog Camilla

Uddannet på Nordsjællands Kosmetolog Skole i Hillerød. Uddannet Japansk Lifting og Lifting Gua Sha terapeut.

Camilla er dygtig og passioneret kosmetolog, som startede hos os i 2019. Inden der Camilla arbejdet 8 års på en anden hudplejeklinik, hvor hun har fået stor erfaring med bl.a. Dermalogica produkter og behandlinger. Her er nogle ord fra Camilla:

“Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel. At jeg er endt i skønhedsbranchen, afspejler min interesse for det ydre samt kroppens ve og vel. Vores fremtoning og udstråling er vores visitkort til omverdenen, så hvorfor ikke prøve at få det bedste frem i os selv?

Da huden er vores største organ, er det derfor særlig vigtigt at værne om sin hud og bruge fornuftig hudpleje. På den måde kan huden tage sig ud på bedste vis, og vi kan derfor selv være med til at mindske og forebygge eventuelle komplikationer.

Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig på vej til en pænere og sundere hud. Så book en tid hos mig. Jeg vil med garanti tage mig godt af dig og komme med kyndige råd og vejledning til, hvad der vil være mest optimalt for lige netop din hud. Jeg er meget perfektionistisk og resultatorienteret i min måde at arbejde på, og lytter meget til, hvad det er, at du som klient ønsker, for derefter at gå i dialog og nå frem til et fælles og realistisk mål.”


Kosmetolog Vanilla

Uddannet fra Cidesco Kosmetolog Skole i København K.

Uddannet Japansk Lifting terapeut. pHformula Artologist Master.

Vanilla, har været ansat hos os siden 2013, her er nogle ord fra hende:
“Mit arbejde er min hobby, og hvis jeg støder på noget jeg ikke ved, så undersøger jeg det til punkt og prikke for at holde mig opdateret med ny viden. Jeg interesserer mig meget for ingrediensteknologi i forhold til, hvordan de forskellige produkter arbejder med vores celler og dermed kan rette op på diverse hudproblemer. Jeg tror på at kost, livsstil og hudpleje går hånd i hånd og spiller en stor rolle i, hvordan vores hud udarter sig – og jeg elsker at dele ud af min viden.

Jeg elsker at min arbejdsdag er varieret med både diverse ansigtsbehandlinger, lashlift, voks/ sugaring, hvor jeg også er meget perfektionistisk. Vi er alle forskellige med forskellige behov og forventninger, og det er noget, jeg så vidt som muligt forsøger at finde frem til ved den enkelte kunde – for er du glad, så er jeg glad.”