LED Light Therapy

Hvad er LED Light Therapy?

LED Light Therapy er non-invasiv terapeutisk teknik, der bruger røde og blå, lavt niveau bølgelængder af lys. Det producerer en biokemisk virkning, der øger mængden af energi (ATP – adenosintrifosfat), der opbevares i celler. Dette hjælper cellerne til at fungere mere effektivt og reparere skader. Lyset stimulerer blodcirkulationen og lymfesystemet. Aktiviteten i lymfesystemet hjælper med at transportere hvide blodlegemer til områder, hvor kroppen har mest brug for. Det er her, at kroppens metaboliske processer stimulerer dannelsen af collagen og fibroblaster og øger cellulær oprydning for at reducere inflammation.

LED Light Therapy har en klinisk dokumenteret effekt og er både en sikker og behagelig behandling som passer til alle hudtyper. Fordele med LED Light Therapy:

– Stimulerer collagen, elastin og hyaluron produktion i huden
– Giver en glød og balance i huden
– Reducerer fine linjer og rynker
– Opstrammer huden
– Reducerer uren hud og akne
– Reducerer rødme og inflammation og beroliger huden
– Balancerer og ilter huden, så cellerne bliver næret optimalt
– Frigiver endorfiner

Hvilket lys bruger vi?

Rødt lys: anti-age, stimulerer produktionen af collagen med 155%, fremmer helingsprocessen med 50%, forbedrer cirkulationen og frigivelsen af ATP som forsyner cellen med energi. Den aktive røde bølgelængde trænger dybest ned i huden og stimulerer kroppens naturlige produktion af collagen og elastin. Med mere collagen og elastin bliver huden smidigere, strammere og fyldigere hvilket giver færre rynker og fine linjer. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde hudens collagen stimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

Blåt lys: antiinflammatorisk, antibakteriel, dræber bakterier som kan forårsage acne, mindsker rosacea, og lindrer kløe og irritation i huden. Forskning viser en forbedring på 76-80% ved behandling af acne, og 10% bedre resultater end ved brug af benzoylperoxid. Behandling med blåt LED-lys tre dage i træk har vist sig at mindske acne med 99,99%.

Kombinations lys (lilla): kombination af fordele af både rødt og blåt lys.


LED Light Therapy Ansigtsbehandling – kr. 525,-

Behandlingen varer ca 25 minutter og skræddersys ud fra dine og din huds behov og indeholder:

– grundig afrens
– hudanalyse
– peeling
– aktiv serum
– LED Lys terapi (15-20 minutter)
– afsluttende cremepleje
– rådgivning om hudpleje som passer netop dig.


Efter behandling

Nogle enkelte personer, kan opleve en let rødme umiddelbart efter behandlingen, som forsvinder indenfor nogle minutter/timer. Ca. 3 dage efter en behandling, vil du begynde at se de første resultater. Efter en uge vil du opleve at huden får en helt ny glød. Eventuelle udbrud og inflammation vil lægge sig inden for ca. 1 uge. Nogle kan opleve opblussen af urenheder efter den første behandling, men det er helt normalt og den vil forsvinde med de efterfølgende behandlinger.

For optimal resultat, anbefaler vi en kur på 6-12 behandlinger, 1-2 gange om ugen. Herefter vedligehold 1-2 gange pr. måned. LED Light Therapy er også som oplagt som tillægsbehandling til vores ansigtsbehandlinger, frugtsyre- eller nanoneedling behandlinger fot at vedligeholde resultaterne.

Er lyset farlig?
Lysterapi på ingen måde er skadeligt, og ikke kan sammenlignes med solarie eller blåt lys fra skærme.

Sidebar