Ansigtsbehandling – Dermalogica

Face Up Skincare er en professionel hudplejeklinik i hjertet af København. Når vi foretager en ansigtsbehandling i København K, tilbyder vi professionelle og skræddersyede Dermalogica behandlinger, som er tilrettelagt ud fra dine behov. Vores kosmetologer tilpasser alle behandlinger ud fra individuelle behov, så vi kan opnå optimale resultater med netop din huds særlige karakteristika.

Dermalogica hudplejeklinik i København

Fordelen ved at tilvælge Dermalogica er, at behandlingerne er direkte orienteret mod din huds sundhed og eventuelle problematikker, som du ønsker at arbejde med. En Dermalogica ansigtsbehandling i København indebærer blandt andet en hudanalyse, og du får gode råd fra vores kosmetolog om, hvordan du plejer din hud bedst derhjemme.

Hvis du ønsker at høre mere om vores ansigtsbehandling i København med brug af Dermalogica, er du velkommen til at kontakte Face Up Klinik på + 45 20 83 58 34, ellers kan du også booke tid til en behandling direkte her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book tid

 

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandling:

– Frugtsyre peeling 125,-
– Extra dybderens 150,-
– LED Light Therapy 225,-
– Diamant hudslibning 250,-
– Skuldre-nakke-hovedbundsmassage 125,-
– Farvning af vipper 180,-
– Farvning eller retning af bryn 120,-
– Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn 315,-
– Farvning samt retning af bryn 180,-
– Voks af overlæbe 80,-
– Voks af hage 95,-
– Voks af overlæbe samt hage 175,-
N.B. priserne gælder kun i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Anbefaling – Regelmæssig hudpleje i København K

En regelmæssig ansigtsbehandling (cirka hver 6. uge) skaber en sund og renere hud i kraft af, at dine egne hudceller naturligt aktiveres. Herudover får du også muligheden for at stresse helt af med lidt selvforkælende pleje. En ansigtsbehandling er effektiv mod tidlig ældning, uren hud, og så modvirker den kedelig og trist hud.

Alle kosmetologer hos Face Up Skincare er professionelt uddannede, så du altid kan regne med service af højeste kvalitet. Det gælder både de enkeltstående behandlinger, og de produkter vi rådgiver dig til at bruge derhjemme.

Hvis du leder efter en professionel hudplejeklinik til ansigtsbehandling København, er du altid velkommen til at kontakte os på + 45 20 83 58 34.

Sidebar