Ansigtsbehandling i København K – pHformula

Vi tilbyder ansigtsbehandling i København K fra vores klinik. Her på siden kan du læse om vores behandlinger med pHformula. pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. Hvis du ønsker at høre mere om vores ansigtsbehandling med pHformula produkter, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834, ellers kan du booke tid direkte her på siden.

Skin Resurfacing – Ansigtsbehandling i København K

Skin Resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. pHformula indeholder en unik kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids. PH-DVC er et avanceret “leveringssystem”, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden. pHformula er særlig effektiv mod flere gængse hudproblematikker, f.eks.:
– A.G.E. – Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker, karsprængninger og spredte pigmentpletter (leverpletter)
– M.E.L.A. – Hyperpigmentering. pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol og hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller og f.eks. stress).
– A.C.N.E. – Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer og overfladiske ar.
– C.R. – Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea og uren hud med meget rødme.

 

 

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandling:

– Extra dybderens 150,-
– Diamant hudslibning 250,-
– LED Light Therapy 225,-
– Hals & Décoletté syre og maske 195,-
– Skuldre-nakke-hovedbundsmassage 125,-
– Farvning af vipper 180,-
– Farvning eller retning af bryn 180,-
– Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn 315,-
– Farvning af vipper og bryn 245,-
N.B. priserne gælder kun i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Forandringer på celleniveau – Ansigtsbehandling i København K

pHformula Controlled Skin Resurfacing er en accelereret form for eksfoliering, og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udefra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der kan forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og har heller ikke betydning for det endelige resultat.

Sidebar