Diamantslibning i København – Ny smuk hud

Diamantslibning er en effektiv metode til at give din hud mere elasticitet og et foryngende udtryk. Den naturlige aldring nedsætter produktionen af nye hudceller, og for nogle kan den langsommere reproduktion resultere i glansløs hud, hvor rynkelinjer bliver mere synlige.

Diamant hudslibning

Hos Face Up Skincare tilbyder vores kosmetologer professionel diamantslibning af hud fra vores klinik i København. Vi skræddersyer altid vores hudslibning, så du kan være sikker på en behandling, der er tilpasset dine behov – hvad enten du vil give dig selv en afslappende skønhedsbehandling, eller du ønsker at forbygge akne, rynker og linjer, mindske porer, reducere pigmentpletter og forbedre hudstrukturen.

Hvis du vil høre mere om behandlingsmulighederne med diamantslibning i København, er du velkommen til at kontakte Face Up Skincare på 20 835 834. Vi glæder os til at høre fra dig.

Behandling med hudslibning

Diamant hudslibning er en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller. En diamant hudslibning føles faktisk mest som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandling giver en forbedring, der allerede er synlig efter første behandling:

  • Giver huden et sundere og friskere look
  • Ensarter og udglatter huden
  • Reducerer rynker
  • Reducerer pigmentforandringer
  • Mindsker porer og ar
  • Forebygger uren hud (dog anbefales ikke ved meget aktive akne)

Hudslibning er en blid og behaglig behandling, og selv de meget sarte hudtyper kan behandles. Let rødmen kan forekomme umiddelbart efter en behandling, foretager sig dog efter et par timer. Solbadning frarådes i 2-3 uger efter behandligen og høj solbeskyttelses faktor anbefales under hele kurforløbet.

​Vigtigt! Det mest optimale resultat opnås bedst ved at foretage et kurforløb på 3-6 behandlinger, med et interval på 7-10 dages mellemrum, behandlingerne kan dog godt tages enkeltvis. Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdelse ca. hver 6-8 uge.

Fastere og sundere ansigtshud – Diamantslibning hud

Vi har ikke to ens behandlinger. I samråd med dig planlægger vores kosmetolog et behandlingsforløb, som vil give dig de bedste resultater – typisk er der tale om tre til seks behandlinger. Bemærk, vores diamantslibning i København er en naturlig behandling, som aktiverer dine egne hudceller. Du kan derfor regne med et langvarigt resultat, som du kan vedligeholde med den rette plejeteknik.

Efter vores hudslibning i København smører vi behandlingsområderne ind med aktivt serum, som accelererer den naturlige genopbygningsproces af din huds celler. Til slut anbefaler vores kosmetolog en række produkter, som kan hjælpe dig med at pleje og vedligeholde din hud.

Hvis du vil høre mere om vores hudslibning i København hos Face Up Skincare, kan du ringe til os på [wsb_phone}. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tillægsbehandlinger til hudslibning:
– Frugtsyre peeling 125,-
– Dybderens 150,-
– LED Light Therapy 225,-
– Ansigtsmassage 125,-
– Skuldre-nakke-hovedbundsmassage 125,-
– Farvning af vipper 180,-
– Farvning eller retning af bryn 120,-
– Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn 315,-
– Farvning samt retning af bryn 180,-
– Voks af overlæbe 80,-
– Voks af hage 95,-
– Voks af overlæbe samt hage 175,-
N.B. priserne gælder kun i forbindelse med en diamant hudslibning.

Sidebar