SkinPen behandling København – Micro Needling

Micro Needling og Nano Needling med Skinpen behandling er en innovativ og minimalt invasiv behandling til at forbedre hudens struktur. Hos Face Up Skincare udfører vi omkring 500 Micro- og Nano Needling behandlinger årligt. Få Skinpen behandling i København her.

Skinpen behandling København | Nano- og Micro Needling

Hvad kan Skinpen Needling behandling gøre for dig?

– Mere jævn hudstruktur
– Mere ensartet hudtone med genfunden glød
– Færre linjer samt mindre synlige rynker
– Mindskning af ar
– Forbedring af uren hud
– Mindskning af pigmentpletter og solskader
– Mindre synlige karsprængninger

Hvordan virker Micro- og Nano Needling behandlingen?

Micro Needling er til dig, som ønsker at booste kollagen, som er primær struktur i hudens bindevæv og er essentiel for hudens elasticitet og spændstighed. 

Selve Microneedling foregår ved at kosmetologen, ved hjælp af Skin Pen needling maskine, laver flere tusinde mikroskopiske lodrette huller igennem hudoverflade til en dybde fra 0,25 mm til 1,5 mm. Den microskade, microneedling behandlingen laver i huden, sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagenproduktionen (Collagen-Induction Therapy).

Denne hud fornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger. Efter behandlingen vil huden som regel være let blussende og varm i nogle timer.

Nano Needling behandling er til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hud fornyelsesproces med øjeblikkelige resultater. Ved nanoneedling stamples huden med små silikone kegler på 0,15 mm. Behandlingen er mindre invasiv end microneedling og har inden downtime. Huden er lækker og klar lige efter behandling.

I forbindelse med needling behandling, vil der blive anvendt en medicinsk serum. Gennem de mange mikroskopiske kanaler, som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser absorberes ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden.

Skræddersyet behandling og forløb
Hver enkelt behandling skræddersyes professionelt efter dine ønsker og din huds behov. Dette gælder både nålelængde, hastighed af penetreringer og produkter der blive anvendt før, under og efter needling behandling. Sammen finder vi ud af med det er Micro eller Nano needling vil gavne din hud bedst og om der er 1, 3 eller 6 behandlinger der skal til for at opnå de ønskede resultater.

Længere nede på siden kan du få et overblik over alle vores variationer af Skinpen behandling i København, som vi udfører fra vores klinik.

 

Se en lille film om hvordan Microneedling behandling foregår.

Efter Skinpen behandlingen

Mikrohullerne, som skabes i forbindelse med Micro Needling, lukkes efter nogle få minutter og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød, dette aftager typisk i løbet af få timer. Huden kan også føles lidt tør de følgende dage.

Vi fraråder solbadning, motion, sauna, svømning og makeup i de første 24 timer efter behandlingen. Det er essentielt at du følger din kosmetologs anbefalinger til pleje af huden derhjemme i 72 timer efter din microneedling behandling.

 

Hvem kan ikke få Microneedling?

Vi fraråder Micro Needling (gælder ikke ved Nanoneedling) hvis du er f.eks.: gravid, er solskoldet, har åbne sår, aktiv akne, har herpes i udbrud, har eksem eller psoriasis, har ukontrolleret diabetes, er i behandling med blodfortyndende medicin, kemoterapi, har tendens  til at danne kraftige keloide ar. 

 

Hvis du ønsker at høre mere om vores Micro Needling behandling i København, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834, ellers kan du også booke tid direkte her på siden.

Sidebar