SkinPen behandling København – Micro Needling

Skinpen behandling København – Micro Needling

Micro Needling med Skinpen er en innovativ og minimalt invasiv behandling til at forbedre hudens struktur. Behandlingen er ideel til behandling af fine linjer, rynker, ar, pigmentpletter og grov hudstruktur.

En Skinpen behandling bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i, at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer så ved at skabe nyt kollagen-væv i en proces, som tager ca. fire uger. Kollagen-væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver, og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Hvis du ønsker at høre mere om vores Micro Needling behandling i København, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834, ellers kan du også booke tid direkte her på siden.

Skinpen behandling med helende serum

Behandleren vil typisk bruge et serum i forbindelse med Micro Needling behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation, som man ønsker at behandle. Pga. af de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler, som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.

Vi anbefaler, at du køber et serum med hyaluronsyre med hjem til at pleje huden derhjemme. Hyaluronsyre er essentiel for, at huden bedst muligt kan genopbygge sig selv.

Længere nede på siden kan du få et overblik over alle vores variationer af Skinpen behandling i København, som vi udfører fra vores klinik.

 

Se en lille film om hvordan SkinPen behandling foregår.

Sidebar
Clear
Cache