HydraFacial Ansigtsbehandling i København

Med Hydrafacial ansigtsbehandling får du ikke kun én behandling, men hele seks behandlinger i en, med andre ord; En HydraFacial ansigtsbehandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling! Hydrafacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke i disse tre steps:

RENS + PEEL – Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.
EKSFOLIER + HYDRER – Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsesrum der omfavner huden.
FUGT OG BESKYTTELSE – Afslutningsvis mættes hudens overflade med antioxidanter og peptider, for at give dit ansigt maximal glød.

Hvad er HydraFacial?

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. HydraFacial behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Samtidig indeholder hvert trin i HydraFacial behandlingen specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

Sidebar