Voksbehandling København K – Luksuriøs hårfjerning

På jagt efter professionel voksbehandling i København? En af fordelene ved voksning er, at du undgår røde knopper eller andre gener, som ofte opstår ved brug af skraber eller andre barberingsmetoder – særligt i bikiniområdet. Vores kosmetologer har mere end tolv års erfaring med luksuriøs voksbehandling i København, så du kan altid være sikker på at være i gode, professionelle hænder, når du besøger vores klinik.

Voksbehandling – Luksuriøs hårfjerning

Hvis du ønsker at høre mere om vores voksning i København, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834. Du kan også booke direkte her på siden, hvis du skal have tid til en ny voksbehandling. Vi ser frem til at se dig i klinikken.

Perron Rigot – Voksning i København

Hos Face Up Skincare benytter vi os hovedsageligt af det franske brand Perron Rigot, når vi foretager en voksbehandling. Perron Rigot er en specialudviklet voks, der består af naturlige produkter, blandt andet fin hapiks, bivoks og æteriske aromaterapiolier. Sammensætningen give ren mild og velduftende voks, som fugter og aktivt plejer din hud – også hvis din hud er sensitiv. Derved finder du den bedste hårfjerning i København med voks her.

Priser for voksbehandling, hele kroner 

Nedenfor kan du få overblik over vores priser for hårfjerning i København ved hjælp af Perron Rigot voks. Vi vokser både krop, ansigt og de intime områder (brazilian).

Overlæbe 130 / 80*
Hage 145 / 95*
Overlæbe og hage; eller voks kinder 225 / 185*
Armhuler 195 / 145**
Underben eller arme 360
Lår 399
Hele ben 545
Bikinilinjen 210 / 160**
Tanga 295 / 245**
Brasiliansk (første gang/efter barbering) 525 / 475**
Brasiliansk (inden 6 uger) 475 / 425**
Ryg eller mave samt bryst 435

* Prisen kun i forbindelse med en ansigtsbehandling
** prisen i forbindelse med voks af ben
Studierabat: 15% på alle behandlinger mandag-fredag kl.9.00-14.00.
N.B. Hårfjerning i bikiniområdet herunder tanga og brasiliansk udføres kun på kvinder.

Anbefalinger – Før og efter en voksbehandling

Ved vores voksbehandling i København fjernes hårene med rod. Ved regelmæssig voksbehandling er man hårfri i 3-6 uger. For en optimal voksbehandling er det nødvendigt, at hårene på kroppen er mindst 5-10 mm lange og min 3-5 mm lange i ansigtet.

24 timer efter en voksbehandling frarådes solbadning, brug af parfumerede cremer og lotions, deodorant og selvbruner. Undgå hård motion og stramt siddende syntetisk tøj. 3-4 dage efter voksbehandlingen anbefales der regelmæssig brug af peeling (scrub) på behandlede områder for at undgå indgroede hår.

Sidebar