Hårfjerning med Sugaring København K

Hos Face Up Skincare har vores kosmetologer mere end 14 års erfaring med voks og sugaring i vores klinik i København K. Sugaring-metoden er 100% naturlig og består kun af økologiske ingredienser. Metoden giver minimal risiko for knækkede hår, rødme og almene hudirritationer. Hudoverfladen efterlades blød og glat, og du får et langtidsholdbart resultat. Bestil tid til sugaring i København centrum allerede i dag! 

Når vi udfører sugaring, råder vi vores kunder til at vente med behandlingen til hårene på kroppen er 5-10 mm lange, og minimum 3-5 mm lange i ansigtet.

Hvis du ønsker at høre mere om vores sugaring i København K, kan du ringe på 20 835 834, ellers er du velkommen til at booke tid direkte her på siden.

Book tid

 

Sugaring i København – Tilbud og priser 

Nedenfor kan du få et overblik over vores sugaring-behandlinger, som vi udfører fra vores klinik i København K. Vi udfører behandlinger på kroppen og i ansigtet. Du har også mulighed for at få en brazilian (intim hårfjerning), hvis du ønsker det.

Sugaring behandlinger i hele kroner

Overlæbe 140 / 90*
Hage 160 / 110*
Overlæbe og hage; eller voks kinder 249 / 199*
Armhuler 210 / 160**
Arme 499
Bikinilinjen 225 / 175**
Tanga 320 / 270**
Brasiliansk (første gang/efter barbering) 550 / 500**
Brasiliansk (inden 6 uger) 500 / 450**

* Prisen kun i forbindelse med en ansigtsbehandling
** Prisen i forbindelse med voks af ben
N.B. Hårfjerning i bikiniområdet herunder tanga og brasiliansk udføres kun på kvinder.
Studierabat: 15% på alle behandlinger mandag-fredag mellem kl. 9.00-14.00.

 

Book tid i dag

Vi tilbyder et bredt udvalg af sugaring-behandlinger i vores klinik i København K. Uanset om du ønsker at få fjernet uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet, har vi den rette behandling til dig. Vores dygtige kosmetologer står klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste behandling, der passer til dine behov og ønsker. Uanset om du er på udkig efter en effektiv hårfjerningsmetode, der er skånsom mod din hud, eller ønsker en silkeblød og glat hud, er sugaring i København K hos Face Up Skincare det perfekte valg for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores klinik og give dig en behagelig og professionel oplevelse.

Sidebar