Lash Lift i København – Naturlig volume

Lash Lift i København – Naturlig volume

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen. Lash Lift giver dine øjenvipper et smukt løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Ved hjælp af silikonepads, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 5 min., hvorefter den neutraliseres. Til slut frigøres vipperne fra silikonen og renses for gel.

Hos Face Up Skincare tilbyder vi Lash Lift og flere andre behandlinger af vipper og bryn i København. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834, ellers kan du også booke tid direkte i vores kalender her på siden. Face Up Skincare er drevet af professionelle kosmetologer, så du kan være sikker på højt velvære og et optimalt slutresultat.

Lash Lift 465 kr.
Lash Lift inkl farvning af vipper 615 kr.
Farvning af vipper 220 kr.
Farvning af bryn 120 kr.
Farvning af vipper og bryn 295 kr.
Retning af bryn 160 kr.
Farvning samt retning af bryn 220 kr.
Farvning af vipper og bryn samt retning 345 kr.

Anbefaling – Lash Lift behandling i København

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 6 timer efter behandlingen. Da der bruges permanent væske, kan det godt udtørre vipperne en smule, derfor anbefaler vi altid at bruge et plejeprodukt til vipperne.

Du skal være opmærksom på, at efterhånden som dine vippehår vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hver øjenvippehår har sin egen vækstcyklus, og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør tidsrammen svær at forudsige, hvorfor der heller ikke kan gives garanti for at alle vippehår får samme buk.

Farvning af bryn og vipper i København

Vi tilbyder desuden også farvning af bryn og vipper, som er en effektiv og hurtig behandling, men som giver et langtidsholdbart slutresultat.

Sidebar
Clear
Cache