Lash Lift København – Naturlig volume

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen. Vores Lash Lift i København er et godt alternativ til vippe extensions og giver dine øjenvipper et smukt løft som er holdbart i op til 6 uger. Ved hjælp af silikonepads, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 5 min., hvorefter den neutraliseres. Til slut frigøres vipperne fra silikonen, renses for gel og plejende keratin kur, som også ofte kaldes lash botox, påføres vipperne. Se priserne for vores farvning af vipper og lash lift i København herunder.

Med Soft Brow Lift, som også bliver kaldt Brow Lamination opnår du en symmetrisk og ensartet form på dine bryn. Soft Brown Lift giver dine bryn et naturligt og fyldigere look, og du får tæmmet eventuelle hvirvler eller nedadvoksende hår i brynene. Ved behandlingen bliver bryn hårene sat i den ønsket groretning og herefter bliver der påført en liftning solution og fixing lotion. Tilretning og farvning af bryn samt en plejende keratin kur, som plejer hvert enkelt hår i dybden, er inkluderet i behandlingen. Soft Brow Lift holder i 4-6 uger og en en skånsom behandling af brynhår. Nogle dage efter behandling bliver hårstukturen lidt blødere og gør det nemt for dig at style brynene i det ønskede form f.eks efter bad, sport og ved makeup.

Brow & Lash Lift i København

Hos Face Up Skincare tilbyder vi Lash Lift, Brow Lift og flere andre behandlinger af vipper og bryn i København. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834, ellers kan du også booke tid direkte i vores kalender her på siden. Face Up Skincare er drevet af professionelle kosmetologer, så du kan være sikker på højt velvære og et optimalt slutresultat.

Lash Lift inkl. keratin vipperkur 485 kr.
Lash Lift inkl farvning af vipper og keratin vipperkur 650 kr.
Brow Lift inkl farvning samt retning af bryn 650 kr.
Lash & Brow Lift inkl. farvning af vipper og bryn samt retning 995 kr. 
Farvning af vipper 230 kr.
Farvning af bryn 170 kr.
Farvning af vipper og bryn 295 kr.
Retning af bryn 170 kr.
Farvning samt retning af bryn 230 kr.
Farvning af vipper og bryn samt retning 365 kr.

Anbefaling – Lash & Brow Lift behandling i København

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper og Brow Liftede bryn for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen. Vi anbefaler at du undgå at få foretaget Lash/ Brow Lift for tæt på sengetid. Da der bruges permanent væske, kan det godt udtørre vipperne og brynhår en smule, derfor anbefaler vi altid at bruge et plejeprodukt til vipperne.

Du skal være opmærksom på, at efterhånden som dine vippehår vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hver øjenvippehår har sin egen vækstcyklus, og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør tidsrammen svær at forudsige, hvorfor der heller ikke kan gives garanti for at alle vippehår får samme buk.

Vær opmærksom ved Soft Brow Lift, at nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt løft. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man prøve at give et forsøg mere, men det er ingen garanti at bryn derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få refunderet beløbet for et lift der ikke har taget ved. Ønsker du at høre mere om vores brow og lash lift i København, som kom forbi klinikken eller ring 20 835 834.

Farvning af bryn og vipper København

Vi tilbyder desuden også farvning af bryn og vipper, som er en effektiv og hurtig behandling, men som giver et langtidsholdbart slutresultat. Opnå smukke, naturlige vipper med lash lift og farvning af vipper samt smukke bryn med brow lift og farvning af bryn.

Book tid

 

Sidebar