Klassisk manicure og pedicure

Klassisk manicure og pedicure

Er det blevet tid til en makeover af dine hænder/fødder, eller har du bare brug for tiltrængt selvforkælelse? Hos Face Up Skincare er vores kunders velvære i centrum. Vores professionelle kosmetologer lytter til dine ønsker, rådgiver og behandler dig ud fra den klassiske kosmetologis regler. Du finder Face Up Skincare centralt beliggende i København. Vores lokaler indbyder til en stressfri atmosfære, hvor du kan trække stikket og nyde at være dig for en stund.

Her på siden kan du får et overblik over vores forskellige behandlinger indenfor manicure og pedicure i København. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 20 835 834. Du kan også booke tid direkte i vores kalender. Vi glæder os til at se dig.

Luksus manicure og pedicure i København

Du finder også vores manicure og pedicure i luksusvarianter, hvor dine hænder og fødder tages under en grundig kosmetisk velvære-behandling. Vi starter med at give dig enten et finger- eller fodbad med citronolie for at opbløde neglebåndene, så de bliver nemmere at arbejde med. Herefter følger både en scrub, filing, tryk af neglebånd, klar lak og massage af hænder/fødder/lægge/underarme.

Tillægsbehandlinger

Bookes kun i forbindelse med ovenstående manicure/pedicure behandlinger

Neglelak (basecoat, 2 lag farvet neglelak, topcoat) kr.125,-
Aftagning af neglelak – kr. 45,-

Sidebar
Clear
Cache