Juli Tilbud

JULI TILBUD – HYDRAFACIAL Sommer Glow til kr. 1095,-

Behandlingen inkluderer Gratis Perk Eye eller Perk Lip samt skuldre, nakke- og hovedbundsmassage (værdi 575 kr)

Med Hydrafacial ansigtsbehandling får du ikke kun én behandling, men hele seks behandlinger i en, med andre ord; En HydraFacial ansigtsbehandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling! Hydrafacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke i disse tre steps:

RENS + PEEL – Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.
EKSFOLIER + HYDRER – Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsesrum der omfavner huden.
FUGT OG BESKYTTELSE – Afslutningsvis mættes hudens overflade med antioxidanter og peptider, for at give dit ansigt maximal glød.

HydraFacial Perk Eye er en behandling til rundt om øjet. HydraFacial Perk Eye fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og opstramme huden, samtidig med der gives en intens hydrering til området. Du får det resterende produkt (serum) med hjem til ca. 3-4 ugers  privat brug.

HydraFacial Perk Lip peeler og primer dine læber med ingredienser som pebermynte olie og rosenekstrakt. HydraFacial Perk Lip plumper dine læber op og du får det resterende produkt med hjem til ca. 3-4 ugers privat brug.