Japansk Lifting

Japansk Lifting

Japansk Cosmo Lifting kombinerer en japansk behandlingsmetode med ansigtszoneterapi og er udviklet af den internationalt anerkendte reflexterapeut Lone Sorensen. Lone Sorensen har gennem 25 års udvikling af ansigtszoneterapi, udviklet denne fantastiske liftingteknik. Dette er den originale metode til et naturligt ansigtsløft uden kirurgi eller kemiske stoffer.

Japansk Lifting er en behandlingsmetode, der kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænnage og ansigtsmassage for at stramme hudens muskulatur op. Lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv er med til at styrke strømmen af energi, der løber gennem meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Det skaber en afbalancering af ansigtet – men også i hele kroppen, da Japansk Lifting indeholder stimulering af 24 akupunkturpunkter, der påvirker kroppens energisystem. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Allerede efter første behandling er der synlige resultater og du kan se frem til bla. at mindske rynker, mørke rande og poser omkring øjnene.

Sidebar